Nā ʻano maʻamau o Jib Cranes

Nā ʻano maʻamau o Jib Cranes


Ka manawa hoʻouna: Iulai-21-2023

He mea paahana ko'iko'i 'o Jib cranes no ka nui o na 'oihana, a hele mai lakou ma na 'ano like 'ole.Hoʻohana kēia mau cranes i ka lima ākea a i ʻole jib e kākoʻo ana i kahi hoist, hiki ke hoʻohana ʻia e hāpai a hoʻoneʻe i nā mea a i ʻole nā ​​​​mea hana.Eia kekahi o nā ʻano mea maʻamau o nā ʻeke jib.

1. Wall-Mounted Jib Cranes: Hoʻopili ʻia kēia mau cranes i ka paia a i ʻole kolamu, a hiki ke hoʻololi i nā degere 180.He kūpono lākou no nā keʻena hana liʻiliʻi a i ʻole nā ​​​​wahi me ka liʻiliʻi.

2. Kūʻokoʻa Jib Cranes: Kākoʻo ʻia kēia mau cranes e ka pou kū a i ʻole ka mast, a laila hoʻopaʻa ʻia i ka honua.Hiki ke hoʻohana ʻia ma nā wahi me nā kiʻekiʻe haʻahaʻa haʻahaʻa a i ʻole kahi hale kākoʻo.

jib crane no ke kuai

3. Hoʻopuka ʻana i nā Jib Cranes: He lima ko kēia mau cranes i hiki ke hoʻolōʻihi ʻia a hoʻololi ʻia, e ʻae ai i ka maʻalahi o ka hoʻonohonoho ʻana i nā ukana.He kūpono lākou no nā wahi i pilikia ai a i ʻole e hoʻonoho ʻia nā ukana ma nā wahi paʻakikī.

4. Hiki ke hoʻoneʻe ʻia kēia mau cranes mai kahi wahi a i kekahi.He kūpono lākou no nā kahua kūkulu, a me nā hanana i loko a me waho.

No ke ʻano o ka jib crane āu e koho ai, he mea koʻikoʻi ia o nā hana ʻoihana.Hiki iā lākou ke hoʻomaikaʻi i ka huahana, hōʻemi i ke kaumaha o ka limahana a me ka ʻeha, a ʻae i ka maʻalahi o ka neʻe ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana i nā ukana.Me ka nui o nā ʻano ʻano jib cranes i loaʻa, ʻoiaʻiʻo aia kekahi e hoʻokō i kāu mau pono kūikawā a me nā koi.


  • Mua:
  • Aʻe: