Pehea e koho ai i kahi ʻauʻau ma luna o ke poʻo

Pehea e koho ai i kahi ʻauʻau ma luna o ke poʻo


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2024

Pono ʻoe e kūʻai i kahihoʻokahi apo ma luna o ke poʻo? Pono ʻoe e noʻonoʻo i kekahi mau mea koʻikoʻi e hōʻoiaʻiʻo e kūʻai ʻoe i kahi ʻōnaehana crane i kūpono i kāu mau pono-i kēia lā a me ka lā ʻapōpō.

Kaha kaumaha. ʻO ka mea mua āu e noʻonoʻo ai, ʻo ia ka nui o ke kaumaha āu e hāpai a neʻe ai. Inā ʻoe e hāpai ana i nā wili kila, nā mea hana, nā poloka kaila, nā ʻāpana mokulele, a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe, pono ʻoe i hoʻokahi girder overhead crane hiki ke mālama i ke kaumaha o kāu ukana.

ʻO ka mea e hoʻomanaʻo ainā pahu kuʻi hoʻokahi ma luna o ke poʻoʻo ia ka mea i hoʻolālā ʻia no nā haʻahaʻa māmā a me ka haʻahaʻa. He palena ko lākou hiki ke hāpai. Hoʻoholo ʻia ka hapa nui o nā cranes overhead girder e hāpai a neʻe ma waena o 10 a me 15 tons. No laila, inā ʻoi aku ke kaumaha o kāu mau ukana ma mua o kēia, pono ʻoe e noʻonoʻo i kahi crane girder ʻelua ma luna.

SEVENCRANE-hoʻokahi apo ma luna o ke poʻo crane 1

Span. Makemake paha ʻoe e kūʻai i kahi5 toni hookahi apo eot craneno ka mea, ʻo ia kekahi o nā hoʻonā kumu kūʻai. Hoʻohana ʻo ia i nā mea liʻiliʻi a ʻoi aku ka māmā a ʻoi aku ka paʻakikī ma mua o ka crane girder ʻelua ma luna. ʻOi aku ka maʻalahi o ke kūkulu ʻana, lawe ʻana, a hoʻokomo. E hoʻomanaʻo he palena ka lōʻihi o ka 5 tons single girder eot crane.

Holo luna vs holo lalo. E holo ana na cranes ki'eki'e ma luna o kēlā me kēia kaola. E holo ana nā pahu pahu ma lalo o kēlā me kēia kaola kaʻa.

ʻO ka pōmaikaʻi nui o lāua ʻelua, ʻo ia ka mea ʻoi aku ka ʻoi aku o ka hiki ʻana o ka ukana ma mua o nā cranes girder holo hoʻokahi. Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻoi aku ka nui o ka hoʻohana ʻana o ka papahele i ka hoʻohana ʻia ʻana o ka papahele i ka wā i kau ʻia ai ma luna o nā ʻūhā kaupaku a i ʻole nā ​​​​mea hale.

Hoʻopilikino. Hiki iā SEVENCRANE ke hoʻolālā i kahi maʻamauʻo ka pahu hoʻokahi ma luna o ke poʻo craneno oukou e like me ko oukou makemake. Hana ʻia ka hoʻonohonoho hoʻokahi e like me ke kaiapuni hana, ka ukana hana, nā palena ākea a me nā koi palekana. ʻO ka hana koʻikoʻi a me ka hui ʻana e like me nā koi hoʻolālā i ka wā o ka hana hana e hōʻoia i ka hilinaʻi a me ka palekana o ka 5 ton single girder eot crane.

SEVENCRANE-hoʻokahi apo ma luna o ke poʻo crane 2


  • Mua:
  • Aʻe: