E hele mai i SEVENCRANE no nā Cranes Ki'eki'e Ki'eki'e Ki'eki'e Ma luna o luna

E hele mai i SEVENCRANE no nā Cranes Ki'eki'e Ki'eki'e Ki'eki'e Ma luna o luna


Ka manawa hoʻouna: Apr-29-2024

Ka hoohana ana onā ʻeke ʻeke pāluahiki ke hoemi i na koina kukulu hale. ʻO kā mākou hoʻolālā ʻauʻau pālua a me nā hoists kaʻa kaʻa slimline e mālama i ka hapa nui o ka "hoʻopau ʻia" ma nā hoʻolālā maʻamau hoʻokahi. ʻO ka hopena, no ka hoʻokomo hou ʻana, mālama kā mākou ʻōnaehana crane i ka nui o nā wahi ma luna a hiki ke hōʻemi i ke kiʻekiʻe o nā hale a me nā kumukūʻai kūkulu.

ʻo sevencrane-double girder overhead crane 1

Ma waho aʻe o ka hoʻoponopono ʻana i kekahi o nā kaʻina hana i ʻōlelo ʻia ma luna, aia ʻelua kumu nui e makemake ai kahi hui e hoʻokomo i kahiʻauʻau lua ma luna o ke poʻo cranea i ʻole he moʻo oma luna o ke poʻo nā cranes i ko lākou hale:

ʻO ka pono –DʻOi aku ka maikaʻi o nā cranes bridge girder ma mua o ka hoʻohana ʻana i kahi hui o nā limahana a i ʻole nā ​​​​motors traction e hāpai a hoʻoneʻe i nā mea, e hana ana a hiki i 2-3 mau manawa wikiwiki. E noʻonoʻo pehea e hiki ai i kahi mea hana, hale hana a hale kūʻai paha ke hoʻoponopono i kā lākou kaʻina hana a me nā kaʻina hana ma ka hoʻokomo ʻana i kahi crane alahaka e hoʻokiʻekiʻe, hoʻoneʻe a wehe i nā mea i loko o kā lākou hale.

Palekana - ʻO kekahi pono o ka hoʻouka ʻananā cranes ma lunai loko o kahi hale hana, hui a hale kūʻai paha. Hiki ke hoʻohana ʻia nā cranes e hāpai a hoʻoneʻe i nā mea i loko o nā kaiapuni koʻikoʻi a hiki ke mālama i nā mea corrosive a i ʻole nā ​​​​mea weliweli e like me nā metala wela, nā kemika a me nā ukana kaumaha. Hiki ke hoʻokomo ʻia nā pahu hana hana a i ʻole jib cranes e kōkua i ka poʻe hana e hoʻoneʻe i nā ukana kaumaha ma ke ʻano hoʻomalu a kōkua i ka hōʻemi ʻana i nā ʻeha neʻe pinepine a me nā ʻiʻo ʻiʻo.

ʻO nā pono ʻē aʻe o ka hoʻohana ʻana i ka ʻōnaehana crane overhead girder pālua:

Hoʻemi ʻia nā pōʻino ma kahi hana

Hoʻemi ʻia ka huahana a i ʻole ka pōʻino waiwai

Hoʻomaikaʻi ʻia ke kaʻina hana

Hoemi koina

Nā hāʻina ʻōmaʻomaʻo e hōʻemi i ka hopena o ke kaiapuni

ʻo sevencrane-pālua ʻauʻau ma luna o ke poʻo 2

Hoʻolaha ʻo SEVENCRANE i ke kūkulu ʻana i nā cranes koʻikoʻi a koʻikoʻi i kūpono no ka nui o nā hana a me nā mana kaumaha. Hoʻolālā ʻia kēlā me kēia o kā mākou cranes no kahi kiʻekiʻe o ka palekana o ka mea hoʻohana a me ka hiki ke hāpai. Hiki iā mākou ke hoʻolālā a kūkulunā ʻauʻau lua ma luna o ke poʻoe kūpono i kāu mau pono papahana kūikawā. Hoʻokumu kā mākou hui i nā mea hoʻokiʻekiʻe maʻamau a me nā ʻāpana e hiki ke hoʻokō i nā pono ʻoihana koʻikoʻi.


  • Mua:
  • Aʻe: